Over Desair

Lecot x Desair

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Lecot en Desair nu één krachtig partnerschap vormen.

Hiermee breidt niet alleen ons assortiment uit, maar versterkt ook onze positie als de voorkeursleverancier van professionele machines, gereedschappen en werkplaatsinrichtingen.

Of je nu actief bent in de industrie, bouw, tuinbouw of ijzerwarensector, we hebben de middelen en expertise om aan jouw behoeften te voldoen.

Zes decennia meesterschap

Met een indrukwekkende staat van dienst die meer dan zes decennia overspant, zijn wij bij Desair meesters in ons vakgebied geworden.

Onze overvloed aan ervaring stelt ons in staat om klanten te bedienen met praktische en effectieve oplossingen, gebaseerd op gedegen kennis en inzicht. 

Samen met Lecot kijken we uit naar een toekomst van innovatie, groei en ongeëvenaarde klantenservice.

Dezelfde service

Onze klanten kunnen vertrouwen op onze directe contacten met de leverancier en onze snelle beschikbaarheid van producten. 

Door ons partnerschap zijn wij in staat om onze klanten een nog breder aanbod te bieden, met behoud van onze hoogwaardige producten en uitstekende service. 

Onze belangrijkste troeven zijn onze kennis en expertise in zowel product als in onderhoud en service, en onze langdurige aanwezigheid in de branche.